Ajaxin päävalmentaja Frank de Boer ei halua luopua ykkösmaalivahdistaan Jasper Cillessenistä.

Manchester Unitedin nykyistä maalivahtia, espanjalaista David de Geaa on kosiskeltu Real Madridiin. ManU on luonnollisesti katsastamassa uutta torjujaa, sillä de Gean lähtö vaikuttaa lähes varmalta. Jos siirto ei tapahdu nyt, niin todennäköisesti ainakin ensi kauden jälkeen.

ManUn päävalmentajalle, hollantilaiselle Louis Van Gaalille tuttu Jasper Cillessen lienee yksi vaihtoehto englantilaisten puiden väliin. Cillessen on Van Gaalin viime vuoden kesänä Brasilian MM-kisoissa valmentaman Hollannin maajoukkueen ykkösmaalivahti, joten luotsi tuntee kopparin hyvin.

ManU:lle Cillessenin hankinta saattaisi olla hyvä asia, mutta de Boerin mielestä Ajax vain kärsisi siirrosta.

– Se olisi meille katastrofi, jos niin tapahtuisi. On muutenkin hyvin vaikeaa löytää hyvää maalivahtia, varsinkin kun sinulla on käytössäsi Hollannin paras vahti, de Boer kertoi Sky Sportsille.

– Haluamme pitää hänet ja hän haluaa jäädä, mutta jos Manchester United tulee ison rahasalkun kanssa, se voi olla vaikeaa.

Cillessen, 26, ei ole kuullut omien sanojensa mukaan manchesteriläisten kiinnostuksesta.

– Olen kuullut vain huhuja, joten en huolehdi kunnes kuulen jotain agentiltani. Jos en kuule jotain häneltä, nautin pelaamisesta Ajaxissa. Kysyin agentiltani, joka on myös Memphis Depayn agentti, ja hän sanoi ettemme tiedä mitään, Cillessen selitti Skylle.

Cillessen viihtyy Ajaxissa, mutta ei poissulje siirtoa Englantiin. Hän myöntää, että uran kannalta siirto olisi positiivinen asia.

– Totta kai, Manchester United on hieno seura, mutta en voi tehdä mitään huhuilla.

– Se olisi hieno askel, hän päätti.