FC Barcelonan luottomiehiin vuosikaudet jo kuulunut Pedro Rodríguez myöntää ulosostohintansa pudonneen reippaasti hiljattain.

Kerroimme aiemmin espanjalaismedia Mundo Deportivoon nojaten, että Pedron ulosostohinta on pudonnut 150 miljoonasta 30 miljoonaan euroon. Pedro teki uuden sopimuksensa kesäkuun alussa, jolloin myös ulosostoklausuulia sorvattiin.

Pedro onkin herättänyt siirtomarkkinoilla kiinnostusta esimerkiksi valioliigaseurojen suunnalta, ja hyökkääjä vahvistaa nyt myös muutoksen sopimuksessaan.

– Se on totta. Päätimme molemmat osapuolet alentaa klausuulia ja on totta, että tarjouksia on olemassa. Olen vaikeassa tilanteessa Barcelonassa, Pedro myönsi AS-lehden mukaan painottaen samalla, ettei hän aio tehdä hätäisiä ratkaisuja.

Vaikeassa tilanteessa Pedro onkin, sillä sen enempää peliaikaa tuskin triplamestareissa hirveästi ensi kaudella tulee. Siitä pitää hurja kärkikolmikko – Lionel Messi, Luis Suarez, Neymar – huolen viedessään suurimmat minuutit.

Pedro myös kertoi, ettei ole keskustellut manageri Jose Mourinhon kanssa. Chelsean uskotaan nimittäin olevan vahvasti Pedron kintereillä.

Espanjalainen Sport-lehti sen sijaan jo väittää, että Mourinho olisi kosiskellut Pedroa. ”Minun kanssani olet tärkeä”, oli Mourinhon viesti Pedrolle aviisin mukaan. Pedron sopeutuminen Chelseaan voisi olla muutenkin helpompaa, sillä useampi lontoolaisseuran miehistöstä puhuu espanjan kieltä.