Huhut ovat vieneet Bastian Schweinsteigeria pois Saksan suurseura Bayern Münchenistä. Aiemmin viikolla keskikenttämies ilmoitti haluavansa voittaa historiallisen neljännen peräkkäisen Bundesliiga-mestaruuden Bayernin paidassa.

Nyt huhut miehen mahdollisesta kesäsiirrosta ovat jälleen kiihtyneet. Bayernin urheilutoimenjohtaja Matthias Sammer ei poissulje siirron mahdollisuutta.

– Hän on selkeästi ilmaissut olevansa tärkeä osa joukkuetta. Mutta katsellaan. Me odotamme vielä, totesi Sammer eilisessä tiedotustilaisuudessa, jossa julkistettiin Douglas Costan siirtyminen Bayerniin.

Maailmanmestarilla on enää vuosi jäljellä sopimustaan Bayernin kanssa. Hän kertoi saksalaiselle ARD:lle keskustelevansa tulevaisuudestaan puheenjohtaja Karl-Heinz Rummeniggen kanssa lähiviikkoina.

Schweinsteiger on ollut Bayern Münchenin organisaatiossa 14-vuotiaasta asti ja on pelannut urallaan tähän mennessä jo 111 A-maaottelua Saksan paidassa.

Manchester United -manageri Louis van Gaalin uskotaan olevan kiinnostunut Schweinsteigerin palveluksista. Hollantilainen valmensi keskikenttämiestä aikanaan Bayernissa.

Lähde: Sky Sports