Chelsea luopumassa huippulupauksen tavoittelusta – ennätyssumma liikaa vaadittu?

© Kuva: Getty Images

Chelsean on kerrottu tarjonneen jo 20 miljoonaa puntaa Evertonin topparilupaus John Stonesista. Huhujen mukaan Everton ei ole kuitenkaan luopumassa kultakimpaleestaan, mikäli lontoolaiset eivät maksa miehestä uutta puolustajasta maksettua siirtoennätystä Englannissa.

Nykyinen siirtoennätys on Manchester Cityn Portolle Eliaquim Mangalasta viime kesänä maksama 31,9 miljoonaa puntaa. Chelsean manageri José Mourinho on nyt kuitenkin vihjannut, että raja on ehkä tullut vastaan ja englantilaisista nuorista pelaajista pyydetään pelaajamarkkinoilla ylihintaa.

-Markkinat ovat tällaiset, ja maksat vain jos haluat. Jos et maksa, et vain maksa. Se on niin yksinkertaista. Markkinoilla ei ole sääntöjä tai rajoja vuodesta toiseen, kertoi Mourinho eilen toimittajille Sky Sportsin mukaan.

– Eivätkä edes Uefan taloudellisen reilun pelin säännöt (Financial Fair Play) pysty kontrolloimaan markkinoita. Markkinat ovat mitä ovat, ja seurat sanovat kyllä tai ei. Meillä itsellämme on omat sääntömme.

Brittilehti Mirror väitti tosin tänä aamuna, että Mourinhon eilisistä kommenteista huolimatta Chelsea on valmis maksamaan Stonesista 34 miljoonaa puntaa (Noin 48,4 miljoonaa euroa).

Englannin A-maajoukkueessakin jo neljästi esiintyneellä 21-vuotiaalla Stonesilla on kesään 2019 kestävä sopimus Evertonin kanssa, ja manageri Roberto Martínezin uskotaan peluuttavan miestä lähtökohtaisesti avauksen topparina yhdessä Phil Jagielkan kanssa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.