Helsingin Jalkapalloklubin toimitusjohtaja Aki Riihilahti myöntää Ilta-Sanomien haastettelussa, että seura pyrkii hankkimaan Anthony Annanin takaisin.

– Anthony on kiinnostanut meitä siitä saakka, kun kävimme ensimmäisen puhelun. Hän on loistava tyyppi, ja pallo on ollut hänellä keväästä saakka. Meillä on ovi aina auki. Olen soittanut hänelle viikoittain – myös muissa asioissa. Mutta kiinnostusta HJK:hon pitää kysyä häneltä, toteaa Riihilahti Ilta-Sanomille.

Annanin esitykset keskikentän keskustassa jättivät viime kaudella lähtemättömän vaikutuksen HJK-faneihin. Ghanalainen oli erinomaisen tasainen suorittaja, ja mies vakuutti ennen kaikkea Eurooppa-liigan kovissa peleissä.

1860 Münchenistä viime tammikuussa sopimuksen saanut 29-vuotias Annan pääsi kevätkaudella pelaamaan vain kolmessa 2. Bundesliigan ottelussa ja on jälleen ilman sopimusta.

HJK hankki jo aiemmin tässä kuussa toisen viime kauden eurosankarin, Macoumba Kandjin, takaisin joukkueeseen. Pelit Euroopassa jatkuvat ensi viikolla, kun Klubi kohtaa FC Astanan keskiviikkona kotikentällään Mestarien liigaan kolmannen karsintakierroksen ensimmäisessä osaottelussa.

Tässä vielä linkki Riihilahden haastatteluun.