FC Lahti pelaa Eurooppa-liigan ensimmäisen karsintakierroksen ottelua Elfsborgia vastaan.

Ottelu on 65 minuutin jälkeen tasan 2-2. Ruotsalaiset tekivät tärkeän vierasmaalin, kun Marcus Rohden vei joukkueensa 1-0-johtoon 15. minuutilla.

Kymmenen minuuttia myöhemmin FC Lahteen täksi kaudeksi palannut Pekka Lagerblom tasoitti ottelun.

32-vuotias lahtelainen pelasi melkoisen kierroksen maailmalla ennen Lahteen paluutaan voittaen muun muassa Saksan mestaruuden Werder Bremenin paidassa.

Lagerblom loukkasi kuitenkin ensimmäisellä puoliajalla nilkkansa ja taisteli adrenaliinin voimalla jonkin aikaa. Lopulta mies jouduttiin vaihtamaan 41. minuutilla.

59. minuutilla Elfsborgin Viktor Prodell vei joukkueensa 2-1-johtoon. Lahden brassitaituri Matheus Alves tasoitti nopeasti 61. minuutilla ottelun 2-2:een.

Muissa suomalaisseurojen otteluissa VPS johtaa 60 minuutin jälkeen AIK:ta 1-0 ja HF johtaa SJK:ta 1-0 Helsingissä.