Teemu Pukki on aloittanut kautensa Tanskan liigan Bröndbyssä vahvasti. Eurooppa-liigan karsinnoissa kotkalainen on onnistunut kolmessa ottelussa iskemään yhden maalin. Eilen Pukki teki joukkueensa ainoan maalin komealla tavalla 1-2-tappioon päättyneessä ottelussa Aarhus GF:ää vastaan.

Helmikuussa 2009 A-maajoukkuedebyyttinsä tehnyt Pukki on ollut epäonnistuneissa EM-karsinnoissa Huuhkajien ykköskärki siitä huolimatta, että mies ei ole näissä karsinnoissa pelaamansa 384 minuutin aikana onnistunut tekemään yhtään maalia.

Mixu Paatelainen on erotettu. Onko nyt myös aika vaihtaa Suomen ykköskärkeä? Jos Pukki ei riitä, kenen pitäisi olla jatkossa Suomen ykköskärki? Onko Saksan 2. Bundesliigassa pelaava Joel Pohjanpalo valmis näihin saappaisiin? Entäpä Sveitsissä hyvää jälkeä tehnyt ja Venäjän pääsarjaan siirtynyt Berat Sadik?

Vai johtuiko Pukin tehottomuus ensisijaisesti Paatelaisen legendaarisesta joulukuusitaktiikasta? Onko vastaus Suomen maalinteko-ongelmiin siirtyminen kahden kärjen taktiikkaan, jossa esimerkiksi Sadik toimii target-pelaajana Pukin parina? Vai pitäisikö Pohjanpalon pelata Sadikin parina?

Haluamme nyt uudella ”Kuuma Kysymys”-palstallamme kuulla SINUN mielipiteesi: Pitäisikö Pukin olla avauksessa syyskuun alun Kreikka-vierasottelussa? Tuleeko hän olemaan riittävän hyvä hyökkääjä viemään Huuhkajat arvokisoihin? Vai onko todennäköistä, että Pukin maajoukkueuran kohokohdaksi jää Gijónin ihme?