Ranskan Ligue 1:n maalikuninkuuden viime kaudella voittanut Alexandre Lacazette saattaa tehdä siirtopyynnön seuralleen Olympique Lyonnais’lle, kertoo ranskalaislehti L’Equipe.

Lacazette paukutti viime kaudella pääsarjassa vaikuttavat 27 maalia 33 ottelussa. Lyon päätyi lopulta sarjataulukossa toiseksi.

Ranskan maajoukkueessakin kahdeksan kertaa esiintynyt 24-vuotias keskushyökkääjä ei ole vielä kirjoittanut jatkosopimusta Lyonin kanssa, mikä on kiihdyttänyt spekulaatioita miehen jatkosta. Nykysopimusta on toki vielä jäljellä kesään 2018 saakka.

Liverpoolin uskotaan vielä hakevan keskushyökkääjää. Seura palkkasi jo hyökkäyspäähän Roberto Firminon isolla rahalla, mutta brassitaituri tunnetaan enemmänkin pelintekijänä ja miestä tuskin on hankittu iskemään maaleja. Nykyhyökkääjistä taas Rickie Lambertin, Mario Balotellin ja Fabio Borinin uskotaan olevan lähtökuopissa.

Englantilaisseura ei toki ole yksin kilpailemassa ranskalaisen hankkimisesta, sillä sekä Bayern Münchenin että Paris Saint-Germainin uskotaan tarkkailevan hyökkääjän tilannetta.