Elokuun ensimmäinen päivä Helsingin Olympiastadionilla HJK:n ystävyysottelussa kohtaava Liverpool voitti tänään Australiassa pelatussa ottelussa Adelaide Unitedin numeroin 2-0.

Ensimmäistä maalia saatiin odottaa toiselle puoliajalle. Lopulta 67. minuutilla James Milner vei englantilaisseuran johtoon. 88. minuutilla Danny Ings sinetöi loppunumeroiksi 2-0. Molemmat maalit rakensi laitapakki Nathaniel Clyne.

Kaikki kolme maaleja järjestämässä ja tekemässä ollutta pelaajaa siirtyivät Liverpooliin kesällä. Milner tuli Manchester Citystä, Ings Burnleystä ja Clyne Southamptonista.

Liverpool pelaa Oseanian- ja Kaakkois-Aasian-kiertueellaan vielä Malesian seurajoukkuepelaajista koostuvaa tähdistöä vastaan Kuala Lumpurissa ensi perjantaina. Sen jälkeen joukkue palaa Eurooppaan, jossa se kohtaa vielä HJK:n ja Swindonin ennen Valioliigan alkamista.