Manchester United on vahvistanut Sergio Romeron hankinnan verkkosivuillaan. Argentiinalaismaalivahti siirtyy Englantiin vapailla paperilla miehen sopimuksen AS Monacon kanssa päätyttyä. Romero pelasi viime kauden lainalla Sampdoriassa.

28-vuotias Romero kirjoitti Unitedin kanssa kolmen vuoden sopimuksen, jossa on vuoden lisäoptio. Argentiinan maajoukkueen ykkösmaalivahti on innoissaan päästessään Louis van Gaalin manageroimaan Unitediin. Hollantilainen valmensi maalivahtia jo kaudet 2007-2009 AZ Alkmaarissa.

– Liityn erittäin innoissani Manchester Unitediin. On unelmieni täyttymys pelata maailman suurimmassa seurassa. Louis van Gaal on fantastinen manageri, enkä malta odottaa, että tämä urani uusi ja jännittävä haaste alkaa, toteaa Romero seuran verkkosivuilla.

Unitedin maalivahti David De Gean mahdollinen lähtö Real Madridiin on ollut yksi kesän suurista siirtohuhuista. Van Gaal kertoo, että Romeron tulo on tärkeä siinäkin tapauksessa, jos De Gea lähtee.

– Tunnen hänet (Romeron) erittäin hyvin. De Gean lähtö on aina pieni uhka, ja meidän on tässä tilanteessa oltava varautuneita siihen. Siksi on mielestäni erittäin hienoa, että Sergio Romero on Manchester Unitedin maalivahti, sanoo hollantilainen Unitedin verkkosivuilla.