Real Madrid voitti aiemmin tänään Manchester Cityn vakuuttavan esityksen päätteeksi numeroin 4-1. Ottelun jälkeen ”Los Blancosin” päävalmentaja Rafael Benítez sai vastailla kysymyksiin koskien loppukesän mahdollisia pelaajasiirtoja.

Karim Benzeman on viime viikon aikana huhuttu lähtevän esimerkiksi Arsenaliin. Taidokkaan osuman tänään iskenyt kärkimies ei kuitenkaan Real-valmentajan mukaan ole lähdössä minnekään.

– Ihmiset kyselevät minulta eri pelaajista, jotka me ehkä ostamme. Vastaan heille aina samalla tavalla: ”Hän ei ole meidän pelaaja. En puhu asiasta.” Tässä tapauksessa Karim on meidän pelaaja, joten voin puhua asiasta. Toivon. Tiedän, että hän jää meille, totesi Benitez Sky Sportsin mukaan ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Tähtitoppari Sergio Ramosia on puolestaan huhuiltu jo pidemmän aikaa Manchester Unitediin. Aiemmin tänään Marca väitti Unitedin haluavan Ramosin tekevän virallisen siirtopyynnön seuralle. Sevilla-kasvatin kerrotaan myös ensi viikolla keskustelevan jatkostaan Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérezin kanssa. Benitez on kuitenkin vakuuttunut Ramosin jatkosta.

– Sergio on tietänyt ensimmäisestä työpäivästäni saakka minun haluavan hänen jäävän, ja olen varma hänen pysyvän meillä, kertoi Benitez Sky Sportsin mukaan.