Valmentajalla keinot suurseuran uuteen nousuun – ”Haluan, että joukkueet pelkäävät meitä”

© Kuva: Getty Images
Lyökö Uruguay Ecuadorin? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

AC Milanin päävalmentajaksi nimetty Siniša Mihajlović kertoi ensimmäisessä lehdistötilaisuudessaan uudessa seurassaan pitävänsä uutta työpaikkaansa mielenkiintoisena haasteena.

– Seura tekee erinomaista työtä, erityisesti siirtomarkkinoilla. Olen vakuuttunut, että Italiassa ei ole kunnianhimoisempaa projektia kuin Milanissa tällä hetkellä.

2000-luvullakin kahdesti Mestarien liigan voittanut suurseura on ajautunut melkoiseen kriisiin, sillä kaudella 2013-2014 se sijoittui Serie A:ssa kahdeksanneksi ja viime kaudella pelaajalegenda Filippo Inzaghin komennossa vasta kymmenenneksi.

Temperamenttisena pelaajana tunnettu Mihajlović edusti jalkapallokentillä AC Milanin paikalliskilpailija Interiä. Mies tiedostaakin, että se tuo omat haasteensa.

– Voin vakuuttaa fanit vain kovalla työllä. Minulla ei ole mitään menneisyyttä Milanissa, joten minun on ansaittava asemani seurassa.

Serbi kertoi myös uskovansa löytävän keinot menestykseen.

– Haluan, että vastustajajoukkueet pelkäävät ja kunnioittavat meitä. Tulemme olemaan kuin paholaisia, jotka iskostavat pelon muihin. Meillä pitää olla uskoa, meillä pitää olla optimismia.

AC Milan ei suinkaan ole Mihajlovićin ensimmäinen valmentajapesti Italiassa, sillä mies on jo ehtinyt valmentaa Bolognaa, Cataniaa, Fiorentinaa ja Sampdoriaa.

Lähde: FourFourTwo

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Lyökö Uruguay Ecuadorin? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!