© Kuva: Ilari Isotalo

Veikkausliiga lauantaina: HIFK:lle elintärkeät pisteet, HJK niukkaan niukempaan voittoon kotonaan

Rahoittuminen on taitolaji

• lainaa 60.000€ asti
• kilpailuta 25 pankkia yhdellä hakemuksella
• nopea ja ilmainen verkkohakemus

Veikkausliigassa pelattiin lauantaina kaksi ottelua.

Toisessa ottelussa HIFK matkusti Pietarsaareen FF Jaron vieraaksi. Tähtirinnat ottivat makean 2-0-voiton Alexei Eremenkon suojateista.

Ottelun tähdeksi nousi paluun HIFK:n kokoonpanoon tehnyt kapteeni Esa Terävä, joka iski itse punapaitojen avausmaalin ja syötti toisella jaksolla Pekka Sihvolan osuman.

Voitolla HIFK nousi sarjassa kuudenneksi, 23 pisteeseen. Jaro on puolestaan yhdeksäntenä 19 pisteellä.

HJK oli vaikeuksissa KTP:ta vastaan kotikentällään Sonera-stadionilla. Erfan Zeneli vei Klubin johtoon vapaapotkusta jo kuudennella peliminuutilla, mutta kotkalaiset tulivat tasoihin toisen jakson alussa. Tamas Gruborovics täräytti 1-1-tasoituksen niin ikään vapaapotkusta.

Näytti jo siltä, että Mestarien liigan kolmannen karsintakierroksen otteluparin keskiviikkona kazakstanilaista FC Astanaa kotonaan avaava Klubi jää tasapeliin, mutta gambialaishyökkääjä Ousman Jallow iski helsinkiläisten voittomaalin pilkusta ottelun viidennellä lisäaikaminuutilla.

Voitolla Klubi otti paikan sarjan kärjessä. Sen ero toisena majailevaan RoPSiin on kolme pistettä, mutta rovaniemeläisillä on kaksi ottelua vähemmän pelattuna.

KTP:lle pistekin olisi kelvannut. Se on sarjassa toiseksi viimeisenä 15 pisteellä.

Veikkausliiga jatkuu sunnuntaina kolmella ottelulla. Inter ja FC Lahti kohtaavat Turussa, Ilves ja SJK Tampereella ja RoPS ja IFK Mariehamn Rovaniemellä. Kaikki ottelut alkavat klo 18.30.

 

Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudussa.

Rahoittuminen on taitolaji

• lainaa 60.000€ asti
• kilpailuta 25 pankkia yhdellä hakemuksella
• nopea ja ilmainen verkkohakemus