Ykkösessä pelataan torstaina todellinen kärkikamppailu, sillä sarjataulukon ykkönen ja kakkonen kohtaavat.

PS Kemin hyväksi eroa on vain yksi piste. PK-35 Vantaa voi siis voiton avulla nousta liigakärkeen. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi PS Kemin voittoon, joten vaikea vääntö pelistä vantaalaisille tulee.

– Kiva luokkaretki tulossa. Siitä tulee tiukka matsi, sillä PS Kemi on hyvä jengi. Täällä saimme heiltä turpaan, joten nyt menemme sinne voittamaan. Heidän kenttänsä on kiva, tiivis paikka pelata, Miikka Häkkinen toteaa PK-35 Vantaan nettisivuilla ennen peliä.

– Tiedämme aika hyvin, miten he pelaavat ja mitä he hakevat. Shefki ja Rive ovat katsoneet PS Kemin metkut läpi ja kertoneet meille, mitä pitää tehdä. Nyt menemme kentälle ja hoidamme homman, Häkkinen lisää.

Ottelu on PK-35 Vantaalle kauden pisin pelimatka. Punamustat lähtivät pelipaikkakunnalle jo päivää aiemmin. Helsingistä junalla Kemiin ja yksi nukuttu yö Kemissä poistanee matkarasituksia.

PS Kemi lähtee otteluun ärsytettynä tappio allaan. Ryhmä saa riveihinsä takaisin tärkeän vahvistuksen, kun Kaby on kärsinyt pelikieltonsa.

Ykkönen torstaina (klo 18.30)

PS Kemi – PK-35 Vantaa