FC Barcelonan monivuotinen luottomies Pedro Rodríguez todisti tiistai-iltana jälleen arvonsa.

Barcan ja Sevillan välinen UEFA Super Cupin finaali oli tilanteessa 4-4, kun laituri vaihdettiin kentälle. Jatkoajalla Pedro kirmasi ensimmäisenä vapaapotkun jälkeiseen paluupalloon ja täräytti voimalla pelivälineen verkkoihin.

5-4-voittomaali varmisti Barcalle kalenterivuoden neljännen pokaalin.

Pedrolle ottelu saattoi olla viimeinen seurassa. Ennen peliä Barcelonan urheilujohtaja Robert Fernández ehti jo vihjaista Pedron pyytäneen lähtöä.

– Robert Fernándezin sanat ovat epäreiluja. Hän teki valitettavia huomautuksia. Tällaisten ihmisten olisi parempi olla sanomatta mitään. Hänellä täytyy olla syynsä, Pedro vastasi yllättävän kovasanaisesti Marca-lehden mukaan.

Pedro ei itse tilanteestaan huolta kanna.

– Voin rauhallisesti ja onnellisesti voitettuamme pokaalin. Olen aina antanut kaikkeni seuralle ja toivon tekeväni niin myös jatkossa. En tiedä olenko pelannut viimeisen pelini Barcelonassa, Pedro sanaili.

Yllättävää oli, ettei Pedro mahtanut avaukseen, vaikka Neymar on loukkaantuneena. Ehkä tämäkin kielii lähtöä.

– Olin yllättänyt, kun en aloittanut. Luis Enrique päätti luottaa toisiin pelaajiin. Kunnioitan hänen päätöksiään. Minun on vain pysyttävä rauhallisena ja varmistettava, että olen 100% kunnossa, Pedro tyytyi kommentoimaan.

Pedroa on viety huhuissa Manchester Unitediin.