FC Lahden päävalmentajana vuodesta 2014 toiminut Toni Korkeakunnas jatkaa Kuhnureiden peräsimessä ensi kaudella. Korkeakunnaksen sopimuksessa oleva optio ensi kaudesta on käytetty seuran ja luotsin yhteisymmärryksessä, lahtelaiset tiedottavat verkkosivuillaan.

FC Lahden hallituksen puheenjohtaja Mika Halttunen kertoo ratkaisun olleen luonnollista seurausta hyvin tehdystä työstä.

– Olemme tyytyväisiä ”Token” työhon kahden vuoden aikana. Viime vuonna toi pronssia. Vaikka on ollut ailahtelua alkukaudesta, on peli selvästi parantunut viime aikoina. Hän on yksi Suomen parhaista valmentajista ja meille paras. Rakennamme seurayhteisöä pitkäjänteisesti Päijät-Hämeeseen ja laajemmallekin. Korkeakunnas on paras ihminen ylhäältä johtamaan edustusjoukkueen tasolla meitä, Halttunen kommentoi.

Korkeakunnas itse oli tyytyväinen pestinsä jatkumiseen mastokaupungissa.

– Hyvät ja helpottuneet fiilikset! Hallitus halusi, että jatkan. Oli tuossa muutakin vireillä, mutta kun tuli tämä tieto, oli koko ajan selvää että hommat jatkuu Lahdessa. Kolmen vuoden projektista puhuttiin silloinkin, kun sopimus tehtiin, Korkeakunnas kertoi.