Brittilehti The Sun väittää, että arabiomistuksessa oleva Manchester City on valmis tarjoamaan Pep Guardiolalle viiden vuoden ja 100 miljoonan punnan (142 miljoonaa euroa) managerisopimusta.

Guardiolan sopimus Bayern Münchenin kanssa päättyy ensi kesänä, ja miestä on huhuiltu Cityyn jo jonkin aikaa. Valmentaja itse totesi aiemmin tällä viikolla medialle, ettei vielä tiedä jatkostaan.

– En ole tehnyt päätöstä siitä, mikä on parasta tälle seuralle. Vuosi on pitkä aika. En ole varma, olisiko jatkoni parasta seuran kannalta. En tule koskaan olemaan ongelma Bayernille, totesi katalaani FourFourTwo-sivuston mukaan.

Manuel Pellegrini ei ole toistaiseksi onnistunut tuomaan Citylle odotetunlaista menestystä managerina. Guardiola on voittanut kaksi Bundesliigan mestaruutta peräkkäin, mutta saksalaisseurassa odotukset ovat aina valtavat myös europelien suhteen. Niissä ei ole tullut menestystä samalla tavalla kuin Jupp Heynckesin aikana.

Osa seuran faneista on myös ollut huolestunut ulkomaalaispelaajien kasvavasta määrästä, mikä on tarkoittanut pienempää vastuuta saksalaispelaajille. Guardiolan aikana seurasta on lähtenyt Saksan maajoukkuen runkonimistä Toni Kroos ja seuraikoni Bastian Schweinsteiger.

Lähde: Goal.com