IFK Göteborgin Riku Riskille meinasi käydä sunnuntaina kalpaten Ruotsin liigan ottelussa.

Vajaan puolen tunnin kohdalla BK Häckenin Jasmis Sudicille näytettiin punaista korttia, kun Bosnia-Hertsegovinasta kotoisin oleva toppari taklasi ulosajon arvoisesti suomalaista. Vastahyökkäykseen singahtanut suomalainen sai tuta Sudicin myöhässä tulleen taklauksen kovassa vauhdissa.

Riski keräili rappauksen jälkeen itseään pidemmän tovin, mutta pystyi jatkamaan peliä. Paljon pahemminkin olisi voinut käydä.

– Kova taklaus ja suora punainen, lensin komeasti ja pääsimme pelaamaan vajaata Häckeniä vastaan jo puolen tunnin jälkeen. Ensimmäinen maali tuli sitten minuutteja myöhemmin (37min), Riski kertailee pelaajatallinsa OrsaSportin sivuilla.

– Vaikka taklaus tuli kovassa vauhdissa, niin onneksi ehdin hieman reagoimaan ja väistämään. Tuossa tilanteessa oli onnea matkassa, sillä siinä olisi voinut huonolla tuurilla käydä todella pahasti, Huuhkaja-pelaaja huokaisee.

IFK pelasi ottelun lopun miesylivoimalla ja voitti 4-0. Sankarina oli hattutempun iskenyt Søren Rieks.

Rosenborgista Ruotsiin siirtynyt Riski on pelannut siirtymisensä jälkeen uudessa ryhmässään avauksessa, mutta aivan tyytyväinen Riski ei ole.

– Oma pelini oli nyt paljon parempaa, vain maalit puuttuvat edelleen. Vaikka joukkue tekikin neljä hienoa maalia haluan nyt avata itsekin maalitilini uudessa seurassa. Turha selittää muuta, asia vaivaa, mutta samalla uskon, että näin kun jatkan niin paikkoja ja maaleja tulee, Risi sanailee.