Ajaxin valmentaja Frank de Boer on Daily Mirror -lehden mukaaan varoittanut Manchester Unitedia, että Jasper Cillessenin hinta kallistuu kaupanteon viivästyessä.

Manchester Unitedin ykköstorjuja David de Gea istui lauantaina Valioliiga-avauksessa Tottenhamia vastaan penkillä. Huhujen mukaan de Gea on lähellä siirtymistä Real Madridiin, vaikka manageri Louis van Gaal ei helpolla haluakaan häntä päästää (uutinen).

Jos de Gea lähtee, on ManU valmis tekemään 25 miljoonan tarjouksen Hollannin maajoukkuetorjuja Cillesseninistä. Kesä kuitenkin alkaa olla jo pitkällä, eikä Ajax halua tässä kohtaa enää luopua avainpelaajastaan. Ei ainakaan pikkusummalla.

– Man Unitedin täytyy maksaa iso korvaus Cillessenistä, de Boer vannotti.

Ajaxilla on ollut jo kolme ehdokasta Cillessenin korvaajaksi, mutta kaupat ovat jääneet syntymättä. Niinpä korvaajan löytäminen ei ole helppoa enää tässä vaiheessa.

– Tehtäköön selväksi, että aiomme ottaa kovan asenteen ja taistella hänen lähtöään vastaan tässä vaiheessa.

– Painotettakoon, että Jasper on kalliimpi joka viikko, vaikka onkin joitain lukemia, joista emme voi kieltäytyä, de Boer lisäsi.

Maarten Stekelenburg, Wojciech Szczesny ja Michel Vorm olivat kaikki Ajaxin ostolistalla, mutta yksikään kolmikosta ei tarttunut täkyyn.