Hyökkääjä Mario Balotellin ura Liverpoolissa vetelee viimeisiään. Italialainen ei ole vielä pelannut Poolin kesän harjoitusotteluissa, eikä mies ole mukana tämän illan harjoitusottelussa HJK:takaan vastaan.

Balotelli siirtyi vuosi sitten Anfieldille kovin odotuksin mutta onnistui viime kaudella vain kerran maalinteossa Valioliigassa.

Chelseassa hienon uran tehnyt Gianfranco Zola uskoo kuitenkin, että hänellä on resepti Balotellin paluuseen huipulle.

– Balotelli ja (Antonio) Cassano ovat huippupelaajia, ja siirto Qatariin olisi erinomainen mahdollisuus heille pelata sarjassa, jossa on vähemmän arvostelijoita. Näin he voisivat ladata akkujaan ja palata Eurooppaan sankareiksi, toteaa Zola Sky Sports Italialle.

Cassano taas pelasi viime kauden alkupuolen Parmassa Serie A:ta mutta teki vain viisi maalia 19 ottelussa. Sekä Cassano että Balotelli edustivat vielä Italiaa viime vuoden MM-kisoissa.

Qataria miehille suosittelevalla Zolalla on osin oma lehmä ojassa, sillä mies valmentaa tällä hetkellä Qatarin liigan Al Arabissa.

Balotellin nykyseura Liverpool kohtaa tänään illalla kello 19:30 alkaen HJK:n Helsingin Olympiastadionilla pelattavassa ottelussa.