Manchester Unitedin eilinen Mestarien liigan viimeisen karsintakierroksen ottelu sai dramaattisen alun, kun Michael Carrickin oma maali 8. minuutilla vei vierasjoukkue Club Bruggen 1-0-johtoon

United iski kuitenkin nopeasti takaisin, sillä kesähankinta Memphis Depay tasoitti ottelun viisi minuuttia myöhemmin. Memphis teki ottelussa toisenkin osuman ja syötti vielä toisen puoliajan lisäajalla Marouane Fellainin 3-1-maalin. Ottelu päättyi lopulta noihin numeroihin.

Pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa tunnetusti sanavalmis United-manageri Louis van Gaal antoi tunnustusta superlupaukselleen, joka ei kuitenkaan säästynyt kritiikiltäkään.

– Kun onnistut maalinteossa, olet sankari. Tarkoituksemme on kentällä tehdä joukkueena maaleja. Sanoin (Aston Villa -pelin jälkeen) jotain tarpeettomista Adnanin (Januzaj) pallonmenetyksistä, mutta ei vain hän, vaan myös esimerkiksi (Wayne) Rooney ja Memphis menettivät palloja, totesi van Gaal seuran verkkosivujen mukaan.

– Nuo osa-alueet ovat myös tärkeitä, mutta tänään haluan suudella häntä (Memphisiä), koska kun teet kaksi maalia ja syötät yhden, olet tavallisesti sankari tässä maailmassa. Valmentajan kannalta asia on kuitenkin erilainen.

Otteluparin toinen osaottelu pelataan ensi viikon keskiviikkona Belgiassa.