Manchester Unitedin kapteeni Wayne Rooneyn, 29, kausi ei ole alkanut fanien odottamalla tavalla. Mies ei ole kolmessa virallisessa ottelussa onnistunut maalinteossa ja on joutunut fanien kritiikin kohteeksi, vaikka United on voittanut kaikki kolme ottelua.

Keskustelu ManU-fanien keskuudessa käy kuumana koskien Rooneyn oikeaa pelipaikkaa, eli pitäisikö miehen pelata nykyisessä roolissa selkeänä keskushyökkääjänä vai enemmänkin pelintekijänä kymppipaikalla. Joidenkin mielestä Rooney on näyttänyt alkukauden jopa haluttomalta.

Rooney puolustautui eilisen Club Brugge -kotiottelun jälkeen Guardianin haastattelussa ja muistutti kauden olevan vasta aluillaan.

– Olen pelannut yhden huonon pelin tällä kaudella, ja kaikki ovat heti sen kimpussa. Olen saanut samanlaista kritiikkiä koko urani, mutta toivon pääseväni ensi viikonloppuna vauhtiin.

– Asetan aina itselleni korkeat standardit ja yritän tavoittaa ne. Mieleni on kirkas. Tiedän, kuinka pelata roolia. Kyse on vain siitä, että saan paikkoja ja käytän ne. Olen toiveikas sen suhteen, että onnistun siinä pian, jatkoi Rooney.