Italialaisen urheilulehden Gazzetta dello Sportin mukaan AC Milan on tarjoamassa Mario Balotellille pakopaikkaa, kun Liverpoolissa miehen ura on jäissä. Balotellin ja nykyisen Milan-luotsin Sinisa Mihajlovicin kerrotaan sopineen tapaamisen, missä keskustellaan miehen mahdollisesta paluusta seuraan.

Liverpool-luotsi Brendan Rodgers on avoimesti kertonut pelaajan olevan ylijäämää. 25-vuotias hyökkääjä siirtyi juuri AC Milanista vuosi sitten Englantiin 16 miljoonalla punnalla. Mies ei pystynyt lunastamaan potentiaaliaan vaan uhkakuvat kävivät toteen. Hän esiintyi vain 16 pelissä ja teki vain yhden maalin.

Milaniin italialaiskärki oli puolestaan tullut Manchester Citystä tammikuussa 2013. Hän aloitti seurassa tuulispäänä ja teki ensimmäisen kevään aikana 12 liigamaalia 13 otteluun. Tahti oli hyvä myös seuraavalla kaudella, jolloin hän teki yhteensä 18 maalia 41 otteluun kaikki kilpailut mukaan lukien, mikä toi siirron takaisin Valioliigaan.

Balotelli aloitti ammattilaisuransa Inter Milanissa. Hän on pelannut kaikkiaan 33 ottelua Italian A-maajoukkueessa tehden 13 maalia.