Koko kesän jatkunut epätietoisuus Sergio Ramosin ympärillä on päättymässä. Sport-lehden mukaan espanjalaistoppari olisi pistämässä nimensä jatkosopimukseen.

Topparin uusi sopimus on voimassa vuoteen 2020 asti. Virallinen sopimus ei vielä ole, sillä muutama yksityiskohta on pestistä yhä selvittämättä. Uusi pesti on myös rahakas, sillä Ramos ansaitsee kymmenen miljoonaa euroa kautta kohden. Tuon päälle tulevat vielä bonukset.

Ramosin ja seurapomo Florentino Perezin kahnaus johtaa jo parin kauden taakse, kun Real Madrid voitti Mestarien liigan ja Perez lupasi pelin sankarille palkankorotuksen. Sanat eivät vain tämän jälkeen muuttuneet teoksi.

Ramos oli jo yhdessä vaiheessa valmis maisemanvaihtoon, ja Manchester United tarjosikin pelaajalle viiden vuoden sopimusta 11 miljoonan euron kausipalkalla.

Perezillä ei ollut mahdollisuutta päästää Ramosia pois, sillä fanit olisivat suurella todennäköisyydellä kääntyneet tällöin häntä vastaan. Ramosin jatkopesti onkin ennen kaikkea hyvä uutinen Perezille.

– Sinä et voi siirtyä, koska jos myyn sinut, olen seuraava lähtijä jonossa, Perez kertoi Ramosille tapaamisessa lehden mukaan.

Ramos on pelannut ”Los Blancosissa” vuodesta 2005 saakka. Sevilla-kasvatti on noussut seuraikonien joukkoon tänä aikana.