Englannin maajoukkueluotsin Roy Hodgsonin kommentit tulevasta karsintavastuksesta San Marinosta ovat herättäneet lilliputtimaan päävalmentajassa Pier Angelo Manzarolissa närää.

Hodgson oli viime viikolla katsomassa Englannin krikettimaajoukkueen suorituksia ja vitsaili myöhemmin syynä olleen se, että hänellä olisi paikka tai pari joukkueessa vapaana San Marinoa vastaan.

Manzarolin mukaan tällainen vitsailu on alentavaa.

– Se on oli vitsi heikolla maulla. Kunnioituksen puutetta pienempää kohtaan, joka on aina käyttäytynyt suurella kunnioituksella ja joka edustaa urheilun jalointa muotoa, Manzaroli kommentoi San Marino TV:lle.

– Mielestäni saavuttamamme piste karsinnoissa on arvokkaampi kuin Englannin kuusi voittoa, jos katsomme joukkueen taitotasoa. Toivon, että tässä on kyseessä huolimaton sitaatti hänen puheistaan. Jos ei, niin yritämme antaa vastineemme kentällä.

San Marinon parlamentin jäsen Marco Podeshi otti osaa keskusteluun ja toivoi Hodgsonilta anteeksipyyntöä.

– San Marino ei pysty kilpailemaan suurempien ja palkituimpien maajoukkueiden kanssa, mutta emme ansaitse sen vuoksi epäkunnioitusta. Hodgson on ollut hienovarainen kuin elefantti. Toivon, että saamme anteeksipyynnön ennen peliämme.