Tanskalaislehti Ekstra Bladet väittää Bröndbyn haluavan hankkia riveihinsä Puolan Lech Poznanissa pelaavan Kasper Hämäläisen. Keskikentän keskustassa hyökkäävässä roolissa seurassaan pelaava Hämäläinen on maajoukkueessa nähty myös oikeana laiturina.

Huuhkajissa meneillään olevissa EM-karsinnoissa paljon minuutteja saaneen Hämäläisen sopimus puolalaisseuran kanssa päättyy tämän vuoden lopussa.

Viime kaudella Hämäläinen oli voittamassa seuran kanssa Puolan mestaruutta ja iski 13 maalia pääsarjassa. Lech Poznanin tie tämän kauden Mestarien liigan karsinnoissa on nousemassa pystyyn, sillä joukkue hävisi kolmannen karsintakierroksen ensimmäisessä osaottelussa FC Baselille 1-3 kotikentällään. Putoaminen antaisi joukkueelle silti mahdollisuuden karsia paikasta Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.

Lehden mukaan siirron ongelmaksi saattaa nousta Bröndbyn rahatilanne, sillä seura on käyttänyt hankintoihin varaamansa budjetin jo tässä vaiheessa. Superliigan kolmella tappiolla aloittaneen joukkueen uskotaan kuitenkin haluavan vielä vahvistusta. On kuitenkin hyvin mahdollista, että Hämäläinen ei halua siirtyä Tanskaan, sillä ensi tammikuussa miehellä on oletettavasti paljon enemmän valinnanvaraa sopimuksettomana pelaajana.

Bröndbyssä pelaa myös Huuhkajien maalivahti Lukas Hradecky, mutta miehen siirto Saksan Eintracht Frankfurtiin varmistunee lopullisesti lähipäivinä, kun veskari on läpäissyt lääkärintarkastuksen ja päässyt sopuun henkilökohtaisista ehdoista seuran kanssa.