© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigassa todella iso peli – ”Kaikkihan sen tietää”

Rahoittuminen on taitolaji

• lainaa 60.000€ asti
• kilpailuta 25 pankkia yhdellä hakemuksella
• nopea ja ilmainen verkkohakemus

Arto Tolsa Areenalla otellaan maanantaina tärkeä peli, kun VPS pyrkii kaventamaan eroa FC KTP:hen liigan jumbofinaalissa.

KTP on sarjassa toiseksi viimeisenä ja viisi pistettä edellä Vepsua. Jos Vepsu häviää tänään, venyisi pistematka jo melkoiseksi. Voitto puolestaan tietäisi taiston tiivistymistä.

– Kaikkihan sen tietää. Kyseessä on todella iso peli. Voittoa lähdetään hakemaan, VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen myöntää seuran nettisivuilla.

KTP:n edellinen voitto on kesäkuulta. Tuloksien ei pidä antaa silti liikaa hämätä, sillä kotkalaiset ovat pelanneet joka tapauksessa tiukkoja otteluita liigan kärkijoukkueita vastaan.

– He prässäävät kovaa ja korkealta. Meidän täytyy ennakoida paremmin tilanteisiin ja liikuttaa palloa nopeammin eteenpäin. Edessä on kova ja fyysinen taistelu, jossa ei varmastikaan hirveän paljon hienouksia nähdä, Vuorinen tietää kertoa.

Molemmilla ryhmillä isoja poissaoloja

Vepsu ei pääse otteluun ykkösmiehistöllään, sillä Timi Lahti on pelikiellossa ja Jordan Seabrook kärsii lihasvammasta. Ykköstykki Juho Mäkelän pelaaminen on myös epävarmaa. Admir Catovicin lähtö Tanskaan jättää myös yhden loven.

– Pelaajia saattaa löytyä uusilta pelipaikoilta, Vuorinen sanoo.

KTP:llä on myös kovia poissaolijoita illan pelistä. Shane McFaul, Jordi van Gelderen sekä Felipe Aspegren ovat kaikki korttitilin täyttymisen vuoksi pelikiellossa. Henri Järviniemi, Sasha Anttilainen ja Samuli Kaivonurmi ovat puolestaan loukkaantuneina.

– Joukkueemme puolustuspeli on ollut kunnossa ja nyt sieltä puuttuu monta tärkeää lenkkiä, joten siinä on hieman miettimistä. Kuitenkin ne pelaajat, jotka kokoonpanoon saamme, tulevat antamaan varmasti kaikkensa kentällä. Toivottavasti myös yleisö löytää tiensä Arto Tolsa areenalle, sillä nyt jos koskaan, on yleisön tuki äärimmäisen tärkeää, KTP:n päävalmentaja Sami Ristilä tuumii ryhmän nettisivuilla.

Veikkausliiga maananantaina (klo 18.30)

FC KTP – VPS

Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudussa.

Rahoittuminen on taitolaji

• lainaa 60.000€ asti
• kilpailuta 25 pankkia yhdellä hakemuksella
• nopea ja ilmainen verkkohakemus