Teemu Pukki iski tänään viidennen maalinsa tämän kauden Tanskan Superliigassa Bröndbyn voittaessa Nordsjällandin 2-0. Bröndbyllä on nyt takana seitsemän sarjaottelua.

Pukin osuma tuli ottelun 85. minuutilla. Kuusi minuuttia aiemmin Ronnie Schwartz oli vienyt Bröndbyn 1-0-johtoon rangaistuspotkusta.

2-0-maalissa nähtiin taas Pukin parhaita avuja: Hyökkääjä antoi tilanteessa kovaa painetta vastustajan maalivahdille, jonka avaus päätyi suomalaisen kautta Bröndbyn Johan Elmanderille. Ruotsalainen syötti vapaana olleelle Pukille, joka liukui pallon kohti maalia. Vastustaja siivosi pallon ensin maaliviivan läheltä, mutta Pukki syöksyi päättäväisesti tilanteeseen ja puski pallon verkkoon.

Vaisusti kauden aloittanut Bröndby on nyt päässyt Tanskan liigassa jo kolmen ottelun voittoputkeen. Pukki on maalannut näissä otteluissa kolmesti.