Huuhkajakapteeni Tim Sparv antoi kiitosta koko joukkueelle perjantain Kreikka-voitosta ja lupaa kotiyleisölle jatkoa maanantaina Färsaaria vastaan.

Huuhkajat oli Kreikkaa vastaan ajoittain melkoisen paineen alla, mutta matkaan kaivettiin väkisin komea voitto. Sparv kiittelikin kaikkia pelaajia hienosta sitoutumisesta.

– Hieno voitto ja olen tosi ylpeä pojista ja siitä miten pelasimme. Kaikki todella tekivät töitä joukkueen eteen, Sparv totesi Palloliiton kotisivuilla.

– Halusin kapteenina nähdä kentällä yritystä ja sitä että kaksinkamppailutilanteisiin mennään voimalla, sitä myös nähtiin.

Sparv myönsi että pelillisesti löytyy vielä paljon parannettavaa jatkossa.

– Itseluottamus joukkueella voisi olla parempi, mutta se on ihan ymmärrettävää viime tulosten valossa. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa kohti maanantaita ja kun vähän saamme pallolliseen pelaamiseen lisää, niin olen varma että voitamme myös Färsaaret.

Huuhkajat-kohtaa Färsaaret maanantaina klo 21.45 alkaen Helsingin Olympiastadionilla kotiyleisön edessä, joka on tukenut runsain joukon Suomea myös vieraspeleissä.

– He ovat tulleet Pohjois-Irlantiin ja Unkariin saakka meitä kannustamaan ja joutuneet todistamaan tappiota. Nyt haluamme antaa heille mahdollisuuden katsoa kun me voitamme