Real Madridin Isco ei välttämättä jatka Real Madridissa enää ensi kaudella. Torinosta löytyy kiinnostusta keskikenttäpelaajaa kohtaan. Asiasta kertoo Sport-lehti.

Isco on löytänyt itsensä tälläkin kaudella rotaatiomiehen roolista. Vaikka Isco oli avauksessa kauden avauksessa Sporting Gijonia vastaan, kutsui sen jälkeen taas penkki. Iscon tehtävää ei helpota se, että nokkimisjärjestyksessä on edellä James Rodriguez. Kolumbialainen oli loistava Real Betisiä vastaan ja säilyttänee avauksen paikkansa jatkossakin.

Isco saanee tälläkin kaudella vastuuta lähinnä loukkaantumisten ja pelikeiltojen sattuessa. Pelaajan tilanne on siis samanlainen Rafa Benitezin kuin Carclo Ancelottin alaisuudessa.

Moni Euroopan suurseura tarkkailee tilannetta. Isco haluttaisiin hankkia joko tammikuussa tai ensi kesänä. Juventus vaikuttaisi olevan kaikista kiinnostunein seura. Jo tänä kesänä Isco oli torinolaisseuran suunnitelmissa, mutta kauppaa ei lyöty lukkoon.

Iscon pesti on voimassa vuoteen 2018. Ulososotohinta lepää 150 miljoonassa punnassa, mutta todellinen markkinahinta on paljon alhaisempi. Torinossa Isco voisi ottaa Paul Pogban saappaat. Tähtinimen uskotaan vaihtavan maiseman ennen pitkää.

Jos vastuuta ei ala tulla, alkanee Isco pehmentää seurapomo Florentino Pereziä siirrolle.