Manchester United nappasi vakuuttavan voiton Liverpoolista Valioliigassa. Kentälle pääsi myös uusi United-hankinta Anthony Martial, ja eiköhän nuorukainen debyyttinsä muista pitkään.

AS Monacosta tullut 19-vuotias nuorukainen vaihdettiin pelikentälle ottelun 65. minuutilla. Martial ei alkuun sen ihmeemmille paikoille päässyt, mutta hän taisteli ahkerasti kotijoukkueen johtoasemaa turvaten.

86. minuutilla Martial sai sitten pallon boksin tuntumasta. Martial kynäili itsensä laidasta läpi, liruun meni pari puolustajaa ja perään hyökkääjälupaus sijoitti kliinisesti ratkaisevan 3-1-osuman.

Martial osoitti esiintymisensä aikana, että potentiaalia hänessä tosiaan riittää. Aika näyttää, onko nuorukainen jättimäisen siirtosumman arvoinen.

Ottelun ensimmäisestä osumasta vastasi Daley Blind, joka komean vapaapotkukuvion päätteeksi tälläsi avausosuman 16-alueen rajalta reppuun. Lisää tuli parikymmentä minuuttia edellisestä, kun Joe Gomez höntyili rangaistusalueella Ander Herreran nurin. Herrera itse ampui pilkun sisään.

Christian Benteke pääsi kaventamaan 1-2:een, mutta Martialin osuma ratkaisi taiston lopullisesti.

Chelsean alamäki jatkui lauantaina Valioliigassa, kun se hävisi Evertonille 1-3-lukemin vieraissa. Hallitseva mestarinippu on saavuttanut vasta neljä pistettä viidestä ensimmäisestä koitoksesta.