HJK pyrkii palaamaan illalla voittokantaan, kun hallitseva mestarijoukkue matkustaa Kotkaan Arto Tolsan Areenalle KTP:n kaatoon.

Panoksia ei pelistä puutu, sillä helsinkiläiset ovat pudonneet liigassa vasta kolmanneksi. Klubilla on yksi rästiottelu, mutta matkaa SJK:hon on jo kuusi pistettä ja RoPS:n hyväksi viisi. Ilman kolmea pistettä jääminen tänään tietäisi kenties jo mahdottomia aikoja Klubille mestaruustaistoa ajatellen.

Toisaalta otteluita on jäljellä viisi ja täydet 15 pistettä olisivat kovaa valuuttaa taistoon pytystä.

Kumpikaan joukkueista ei ole juuri juhlinut viime aikoina, sillä KTP:n edellinenkin voitto on lähes kuukauden takaa. KTP taistelee raivoisasti kotiyleisönsä edessä putoamista vastaan.

HJK saa otteluun tärkeitä nimiä sairastuvalta takaisin – toppari Markus Heikkinen ja keskikentän keskustassa viihtyvät Guy Moussi ja Toni Kolehmainen ovat taas pelikuntoisia.

– Fakta on kuitenkin se, että laadukas joukkue astelee vastaan. He eivät vaan ole suorittaneet omalla tasollaan. HJK on aina iso vastus ja nyt tämän Suomen Cup -viikonlopun teemalla voi sanoa, että tämä on meidän cup-finaali, KTP-luotsi Sami Ristilä toteaa seuran nettisivuilla.

Veikkausliigan pelit sunnuntaina (klo 18.30)

Ilves – FC Lahti
KTP – HJK
RoPS – VPS