VPS oli maaanantaina pitkään kiinni kolmessa pisteessä, mutta pari minuuttia ennen loppua FC Inter nousi tasoihin.

Vaasan Palloseura oli kauden ensimmäisessä vierasvoitossa kiinni Pyry Soirin maalilla. 86. peliminuutilla Philip Njokun pusku siivitti loppulukemiksi 1-1.

– En ole tyytyväinen. Vaikka toisella puoliajalla ottelu kääntyi puolustustaisteluksi, harmittaa kun tasoitus tuli niin lopussa, VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen irvisteli seuran nettisivuilla.

VPS on edelleen liigajumbona. FC KTP ja FF Jaro ovat kolmen pisteen päässä.

Maanantaina myös Veikkausliigan kärkipaikka vaihtui, kun RoPS voitti FC KTP:n 4-0 vieraissa. Rovaniemeläisillä on kahden pinnan kaula SJK:hon ja HJK:hon.

Sunnuntaina Veikkausliigassa nähdään todellinen huippukamppailu, kun HJK kohtaa RoPS:n Helsingissä.