Bayern Münchenin keskikenttää nykyisin hallitseva Xabi Alonso ei kadu lähtöään Espanjan pääkaupungista. Ja miksi katuisikaan, sillä bundesliigajätissä hän voi tehdä historiaa.

33-vuotias Alonso siirtyi Bayerniin kesällä 2014 pelattuaan sitä ennen viisi kautta Real Madridissa. Viime kausi toi Alonsolle jo heti bundesliigamestaruuden Pep Guardiolan alaisuudessa.

– Luulen niin, Bayernin luottomies vastasi seuran nettisivuilla kysymykseen, oliko päätös lähteä oikea.

– Olen todella nauttinut olostani seurassa. Tämä on loistava kokemus minulle ja toivottavasti menestystä tulee vielä viime kautta enemmän.

ALonso ei ilmeisestikään suunnitele uransa lopettamista vielä vähään aikaan.

– Minusta tuntuu yhtä hyvältä kuin aikaisemminkin ja nautin joka minuutista kentällä. Kun niin ei enää ole, sitten on aika lopettaa. Mutta silti tunnen edelleen janoa voittaa lisää pokaaleja. Mestarien liigan voitto Bayernin kanssa olisi hyvin erityinen, Alonso unelmoi.

Ainoastaan Clarence Seedorf on voittanut Mestarien liigan kolmen eri seuran kanssa, mutta tällä kaudella Alonso voi yltää samaan. Bayern on yksi turnauksen suosikeista, ja Alonso on jo voittanut pokaalin Liverpoolin ja Real Madridin kanssa.

– Minulla on edelleen tavoitteita, Alonso ynnäsi.