HJK ja IFK Mariehamn taistelivat maalittoman avauspuoliajan Helsingissä, mutta toisella 45-minuuttisella kotijoukkue meni menojaan. Loppulukemiksi kirjattiin 4-0.

HJK meni 1-0-johtoon Erfan Zenelin rangaistuspotkumaalilla 51. minuutilla. Ousman Jallow iski toisen heti perään. Tässä vaiheessa voittajasta ei ollut enää epäselvyyttä. Kaksi viimeistä maalia teki vaihdoista sisään tullut Demba Savage.

– Pojat alkavat olla taas kunnossa ja pelimme alkaa rullata. Ensimmäinen puoliaika oli tasainen ja IFK Mariehamn pelasi hyvin. Toisella saimme otteen ja teimme maalin oikeaan aikaan, Rasmus Schüller kertasi SuomiFutis-sivustolle.

– Heti toisen puoliajan alusta saattoi huomata, että meillä oli parempi virinä. IFK vähän väsähti, he tekivät paljon hommia ensimmäisellä puoliajalla. He pitivät enemmän palloa ja veivät peliä. Toinen puoliaika oli täysin meidän, keskikenttäpelaaja lisäsi.

Veikkausliigan mestari ratkaistaan sarjan päätöskierroksella sunnuntaina 25.10. SJK ja RoPS voittivat niin ikään pelinsä tänään. Seinäjokelaisilla on nyt 57, rovaniemeläisillä 56 ja Klubilla 55 pistettä.

SJK ja RoPS johtivat pelejään jo tauolla. Schüller ei kuunnellut Sonera-stadionin väliaikakuulutuksia eikä ollut muutenkaan tietoinen muista peleistä.

– Emme puhuneet puoliajalla. Kysyin muiden pelien tilanteita kun tulin vaihtoon. Emme keskustelleet asiasta aiemmin, keskityimme vain omaan peliimme.

SJK kohtaa viikon päästä FF Jaron, RoPS FC Lahden ja HJK KuPSin.

– Me keskitymme vain siihen, mihin voimme itse vaikuttaa, ”Rade” totesi.

Matti Heikkilä