Eurooppa-liigassa Suomen A-maajoukkuepelaajien seurajoukkueilla oli vaihtelevan illan.

Puolan hallitseva mestari Lech Poznanin taisteli upean vierasvoiton Serie A -seura Fiorentinasta 2-1-lukemin. Lechin suomalaiskärki Kasper Hämäläinen pääsi kentälle toisella jaksolla. Seuraa edustava suomalaistoppari Paulus Arajuuri ei ollut kokoonpanossa.

Lech Poznan on nyt saalistanut kolmesta pelistä neljä pistettä ja on lohkon kakkosena Baselin (6 p) perässä. Joukkue on kärsinyt karmeasta mestaruuskrapulasta kotimaan sarjassa ja sijoitus on sarjassa viimeinen.

Molden enkeli paluu päättyi voittoon

Norjan hallitseva mestari Molde kaatoi Skotlannin ykkösseuran Celticin 3-1-lukemin ja suomalaispuolustaja Joona Toivio kirjautti pelissä täydet minuutit. Kamppailu oli samalla päävalmentajaksi palanneen seuraikonin Ole-Gunnar Solskjaerin ensimmäinen peli, kun hänet juuri nimettiin toistamiseen seuran luotsiksi.

Entinen ManU-hyökkääjä edusti seuraa myös pelaajaurallaan. Lempinimen ”Molden enkeli” hän sai englannin kentiltä. Molde on lohkonsa kärjessä kahdella voitolla ja tasapelilla.

Tim Sparv pelasi täydet minuutit, kun hänen edustamansa Tanskan hallitseva mestari FC Midtjylland taipui 1-4-lukemin italialaiselle Napolille.

Entiset Real Madrid -pelurit Jose Callejon ja Gonzalo Higuin tekivät maalin mieheen, Manolo Gabbidiani vastasi vieraiden neljännestä maalista. Tanskalaisseuran ainoan maalin, 1-2-kavennuksen sillä hetkellä ennen puoliaikaa, teki Martin Pusic.

Napoli johtaa lohkoa kolmella voitolla kolmesta pelistä, Midtjylland on kakkosena kuudessa pisteessä ja kiinni toisessa pudotuspelipaikassa viiden pisteen erolla seuraaviin.