Maalivahti Jesse Jorosen mukaan hänen maalinsa syntyi osittain olosuhteiden avittamana. Huuhkaja-vahdin edustaman Stevenage FC:n manageri oli tosin toista mieltä.

Joronen pääsi juhlimaan maalia 2-1-voitossa Wycombea vastaan Englannin kakkosliigassa. Jorosen voittomaali syntyi kymmenen minuutin kohdalla. Maali ei ollut Joroselle ensimmäinen veskarina.

Ei osumia tosin roppakaupalla ole Joroselle tullut.

– Olen tehnyt yhden aiemminkin, plus tämän. Se osuma syntyi Suomessa. Tietenkään en ole tehnyt niin montaa maalia urallani, joten iloni voi kuvitella, Joronen intoili The Cometille.

Joronen myöntää olleensa onnekas maalitilanteessa:

– Pakkoa sanoa, etten tarkoittanut sitä niin pitkälle. Odotin toisen maalivahdin kaappaavan sen, mutta totta kai se on hiukan vaikeata tuulen pyöriessä, Joronen muistutti.

Joronen herrasmiespelaajan elkein muisti myös lohduttaa vastustajan maalivahtia pelin jälkeen.

– Jälkikäteen sanoin ”epäonnekasta, kaveri” ja sellaista. Se ei ollut täysin tarkoituksellista, mutta otan tämän, Joronen heitti.

Stevenagen päävalmentaja Teddy Sheringham ei hänkään valitellut, kun kerta harvinaislaatuinen osuma joukkuetta avitti.

– Mielestäni ei ollut tarpeeksi tuulista tai liukasta, jotta saisimme tuollaisen maaalin. Otamme sen kuitenkin vastaan, kun taistelemme sarjataulukon väärässä päässä, Sheringham sanoi Eurosportsille.

Stevenage löytyy sarjataulukosta sijalta 20 sarjan kolmanneksi viimeiseltä sijalta.

Finnish Football Show 🇫🇮⚽️

@FinnishFtblShow
Finland goalkeeper Jesse Joronen's goal for Stevenage today #huuhkajat #ffc