Suomen maajoukkueen ykkösmaalivahdin Lukas Hradeckyn edustama Eintracht Frankfurt on pelannut kotikentällään 0-0-tasapelin Bayern Müncheniä vastaan. Suomalainen pelasi totutusti täydet minuutit Frankfurtin maalilla.

Mahtavasti kauden aloittanut Bayern München oli ennen illan ottelua voittanut kaikki 10 Bundesliiga-otteluaan. Jos mukaan lasketaan viime sesongin päättänyt Mainz-ottelu, oli Bayernin voittoputki Saksan pääsarjassa 11 ottelun mittainen.

Bayern piti odotetusti pallonhallinnan itsellään ensimmäisen puoliajan mutta ei kuitenkaan päässyt huippupaikoille. Hradecky otti tosin ottelun alussa hienon yhden käden reaktiotorjunnan Bayern-pelaajan puskusta. Suomalaisveskari tuli myös pariin otteeseen varmasti ulos maaliltaan katkomaan Bayern-hyökkäyksen.

Toisen puoliajan alussa Frankfurt pääsi yllättäen huippupaikkaan, kun Bayern-maalivahti Manuel Neuer sähläsi heikolla avauksellaan pallon vastustajalle. Marc Stenderan laukaus jäi kuitenkin heppoiseksi, ja Neuer torjui vedon vaikeuksitta.

Tiiviisti puolustanut Frankfurt piti toisellakin puoliskolla Bayernin tähtisikermän pääosin pois maalipaikoilta. Hirmulennossa oleva tähtihyökkääjä Robert Lewandowski karkasi tosin 81. minuutilla puolittaiseen läpiajoon, mutta miehen laukaus meni selvästi ohi etukulman.

Bayernin paine kasvoi loppua kohden, ja David Alaba pääsikin hyvään vetopaikkaan, mutta pallo suuntautui ohi Frankfurt-maalin. Sitä lähemmäs saksalaisjätti ei kuitenkaan enää päässyt, ja ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin.

Bayern jatkaa sarjakärjessä 31 pisteellä. Frankfurt on sijalla 11. Se on kerännyt 11 ottelusta 13 pistettä.