SJK:n Suomen mestariksi luotsannut Simo Valakari veti herneet nenään seuran puheenjohtajana toimivan Raimo Sarajärven viikonlopun lehtikommenteista.

Sarajärvi kertoi lauantain Iltalehdessä Valakarin aseman päävalmentajana olleen uhattuna heinä-elokuussa. Sarajärven mukaan Valakari oli tietoinen siitä, että potkujen saaminen on mahdollista.

Nyt Valakari on kuitenkin esittänyt asiaan vastakommenttinsa. Hänen mukaansa asioiden kulku oli erilainen.

– Itse asiassa asia ei mennyt niin. Raipe sanoi, että jotain täytyy muuttua. Kysyin Raipelta, mitä me muutetaan. Muutetaanko me valmentaja, muutetaanko me pelaajia, vai muutetaanko me, että seurajohto on hiljaa? Valakari sanoi Iltalehdelle.

– Mitä me tehtiin? Sovittiin, että seurajohto on hiljaa, ja alettiin voittaa pelejä. Tämä on aika kovaa, mitä nyt sanon, mutta näin se vaan meni. Raivostuin eilisestä jutusta, mitä se oli sanonut.

SJK:lla oli vaikea ajanjakso heinä-elokuussa. Erityisesti joukkueen maalinteko tökki, mikä luonnollisesti vaikutta pistesaldon vajauteen.

Siitä huolimatta joukkue nousi Suomen mestariksi. Pääsarjan voitto on seuran historian ensimmäinen.

– Ulkopuoliset ehkä panikoivat, että mitä tässä tapahtuu. Me tiesimme, mitä tehdään. Oli vain ajan kysymys, koska se käännetään. Totta kai tiedän, ettei ole ikuisesti aikaa.