Pietarsaarelainen FF Jaro pelaa ensi kaudella Ykkösessä.

Jaro taisteli oljenkorjestaan vielä Veikkausliigan päätöskierroksella sunnuntaina, mutta SJK:lle kärsitty 0-2-tappio sinetöi seuran putoamisen sarjaporrasta alemmaksi.

– Olen ylpeä siitä, miten joukkue pelasi tämänkin ottelun. Tämän kauden joukkue oli taitava, mutta maalintekijää siitä ei löytynyt, päävalmentaja Alexei Eremenko sanoi Pohjalaiselle.

Putoaminen käynnisti samalla kyselyt Eremenkon jatkosta Jaron peräsimessä.

– Meillä on sopimus voimassa, ellei kumpikaan muuta asiasta ilmoita. Minä en ainakaan ole kuullut sopimuksen purkamisesta, huomautti Eremenko.

Samalla hän totesi, ettei jalkapallossa mikään ole ikuista.

– Jaro jatkaa seurana toimintaansa putoamisesta huolimatta, eikä Ykkösessä pelaaminen ole sille mitenkään uutta. Henkilöistä puheen ollen jalkapallo ei ole yhden miehen show. Jokaisen paikalle voi tulla toinen kaveri.

Myös toisen veikkausliigajoukkueen KTP:n säilyminen on epävarmaa. Kotkalaiset sijoittuivat sarjassa toiseksi viimeisiksi, mikä tarkoittaa joukkueen joutumista liigakarsintaan Ykkösessä toiseksi sijoittunutta PK-35 Vantaata vastaan. Avausottelu pelataan keskiviikkona 28.10. Vantaalla, toinen osa lauantaina 31.10. Kotkassa.