Kuqi ihaili joukkueensa esitystä: ”Hallitsimme peliä täysin”

© Kuva: Juha Tamminen
Maanantaina Crystal Palace - Brighton! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

PK-35 Vantaan päävalmentaja Shefki Kuqi kiitteli joukkueensa keskiviikkoillan suoritusta.

Liigakarsinnan avausottelussa pelattiin maaliton tasapeli, kun Ykkösessä toiseksi sijoittunut PK-35 Vantaa isännöi Veikkausliigassa toiseksi viimeiseksi tullutta KTP:tä. Vaikka Vantaan Myyrmäessä nyhjättiin maaliton kamppailu, vantaalaisten esitys miellytti päävalmentaja Kuqia.

– Pelillisesti olen erittäin tyytyväinen. Olemme kuitenkin se ykkösdivarin joukkue ja mielestäni hallitsimme peliä täysin, Kuqi kehui.

Kuqin mukaan PK-35:llä olisi ollut sauma iskeä yksi tai kaksi maalia, mutta onni ei ollut tänään punamustien puolella. Seuraava mahdollisuus maalintekoon siunaantuu joukkueelle jo lauantaina, kun karsintojen toinen osaottelu pelataan Kotkassa.

– En usko, että Kotka on nähnyt ihan täyttä PK:ta vielä. Lähdemme erittäin hyvällä mielellä ja uskon, että jos teemme yksi tai kaksi maalia, Kotkan peli on siinä, Kuqi linjasi.

KTP:n päävalmentaja Sami Ristilä kertoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa olevansa tyytyväinen suojattiensa illan suoritukseen. Kuqi oli ymmällään kollegansa kommenteista.

– Jos he ovat tyytyväisiä tähän peliin, olen erittäin tyytyväinen, Kuqi virnisti.

Christos Zavros
Twitter: @CZavros

Maanantaina Crystal Palace - Brighton! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!