”Molden enkeli” lempinimen ManU-faneilta aikoinaan saaneen Ole-Gunnar Solskjaer palaa Molden päävalmentajaksi kolmen ja puolen vuoden sopimuksella. Molde erotti aiemman päävalmentajansa Tor Ole Skullerudin aiemmin syksyllä. Joukkue on sarjassa vasta seitsemäs.

42-vuotias ex-hyökkääjää, joka edusti seuraa jo pelaajauransa alussa, valmensi seuraa menestyksekkäästi vuosina 2011-2014 voittaen mestaruudet seuran kanssa vuosina 2011 ja 2012.

Molden jälkeen Solskjaer otti vuoden 2014 alussa Valioliigassa kriisissa olleen CArdiff Cityn managerin pestin vastaan, mutta kausi päättyi putoamiseen. Hän aloitti seuravan kauden seurassa, mutta erosi jo 18. syyskuuta heikkojen esitysten jälkeen. Hän on välillä luotsannut kasvattajaseuransa Clausenengenin nuorten joukkuetta.

Solskjaer muistetaan erityisesti huipputehokkaana vaihtomiehenä ManU:lle. Miehen ikimuistettavin maali oli 2-1-voittomaali Mestarien liigan finaalissa Bayern Müncheniä vastaan keväällä 1999. Saksalaiset näyttivät etenvän voittoon, mutta ManU nousi lisäajalla rinnalle ja ohi.

Solskjäer on penkin takana jo torstaina, kun joukkue kohtaa Celticin Eurooppa-liigassa. Moldessa pelaa Huuhkaja-toppari Joona Toivio.