HJK voitti sunnuntaina IFK Mariehamnin puhtaasti 4-0. Samalla joukkue säilytti mahdollisuudet seitsemänteen peräkkäiseen Veikkausliigan mestaruuteen.

HJK on ennen sarjan päätöskierrosta kaksi pistettä SJK:ta perässä. Väliin mahtuu RoPS, joka on jäänyt seinäjokelaisista pisteen.

HJK oli sunnuntaina toisella puoliajalla lähes suvereeni saarelaisia vastaan. Ensimmäinen maali syntyi 51. minuutilla, toinen heti perään ja kolmas ja neljäs olivat enää tuloksen kaunistelua. Helsinkiläiset huipentavat kautensa Kuopion Palloseuraa vastaan vieraskentällä.

– Keskittymisen pitää olla erittäin hyvää koko viikon. Lähdemme hakemaan Kuopiosta samanlaista tasapainoista esitystä kuin tänään. Silloin olisimme myös tuloksen kanssa vahvoilla, päävalmentaja Mika Lehkosuo sanoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

SJK kohtaa päätöskierroksella FF Jaron kotikentällään ja RoPS FC Lahden vieraissa.

– Muut pelaavat miten pelaavat. Viimeiset pelit ovat henkien taistoa. Meidän pitää keskittyä omaan peliimme. Jos muut ryssivät jossain muualla, niin meidän oma tekemisemme on tärkeää. Meillä on viikko aikaa saada samanlainen hyvä fokus kuin tänään.

Veikkausliigan kauden viimeiset pelit pelataan sunnuntaina 25.10. klo 13.