Rovaniemen Palloseura tiedottaa verkkosivuillaan tehneensä kahden vuoden sopimuksen FC Interin riveissä viime kaudella pelanneen Juuso Hämäläisen kanssa.

21-vuotias toppari on pelannut viimeisen kolmen kauden aikana 79 Veikkausliiga-ottelua turkulaisten takalinjoilla.

– Omat fiilikset tehdystä sopimuksesta ovat todella hyvät. Katselin kansanjuhlaa maanantaina ja olen seurannut luonnollisesti liigaamme tarkkaan ja näyttää, että Rovaniemellä on kova jalkapallobuumi päällä. On upeaa päästä mukaan auttamaan seuraa ja joukkuetta omalla osaamisellani, kommentoi Hämäläinen OrsaSportin kotisivuilla.

RoPS-valmentajana jatkava Juha Malinen on innoissaan uudesta hankinnasta.

– Todella tyytyväinen olen siitä, että saadaan taas yksi kotimainen huipulle pyrkivä nuori jalkapalloilija RoPS:n riveihin. Juuso on lyönyt itsensä läpi Interissä ja hän tuo RoPS:n alakertaan rauhallisuutta sekä hyvää pelin avaamistaitoa. Hän on pelaavampi toppari kuin meidän topparit olivat kuluneella kaudella, Malinen toteaa seuran verkkosivuilla.

RoPS:n viime kauden avaintoppareista Faith Friday Obilor tähyilee muille maille. RoPS:n puheenjohtaja Risto Niva kertoi eilen Uusi Rovaniemi -lehdelle seuran pyrkivän puolestaan jatkosopimukseen Abdou Jammehin kanssa.