Sir Alex Ferguson Chelsean alkukaudesta: ”Uskomatonta”

© Kuva: Getty Images

Entinen ManU-luotsi Sir Alex Ferguson uskoo Jose Mourinhon ja Chelsean nousevan kauden mittaan takaisin kärkipäähän.

– Joselle tämä on ehkäpä ensimmäinen kerta tilanteessa, jossa hänen seuransa on viiden sijan päässä sarjan hänniltä. Uskomatonta, mutta loistavat managerit löytävät ratkaisuja. Hän tulee löytämään ratkaisun, Sir Alex kommentoi Kickerille.

– Se voi viedä viikkoja, mutta pitää muistaa Chelsealta puuttuvan Thibaut Courtois maalin suulta, joka on fantastinen. Lisäksi John Terryllä on vaikeuksia sopeutua kauteen, mikä voi olla hänen viimeisensä. Olen aina ihaillut Mourinhon joukkueissa sitä, kuinka hänen ryhmänsä tekevät kaikkensa hänen vuokseen. Nyt häenen pitää vain etsiä ratkaisu ja nostaa joukkue taikaisin raiteelle. Uskon hänen pystyvän siihen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.