Manchester Unitedin Wayne Rooney uskoo urallaan olevan vielä lukuisia huippuvuosia. Lauantaina englantilainen saa mittariinsa 30 vuotta.

Rooney tuntuu olleen Valioliigassa olleen jo ikuisuuden, ja onhan maalitykillä takana kausia jo 14:sta. Rooney debytoi Englannin korkeimmalla sarjatasolla 16-vuotiaana 2002. Kaudet ovat sujuneet parrasvaloissa, mutta kuluvalla sesongilla kritiikkiäkin on tullut.

On jo heitelty ilmoille, alkaisiko Rooneyn aika huipputasolla lähestyä loppuaan.

– Fyysisesti minusta tuntuu hyvältä, ja totta kai se on suuri syntymäpäivä kenen tahansa elämässä, 30-vuotispäivät, hyökkääjä tokaisi goal.comille.

– Mutta liittyen minuun ja jalkapalloon… Tuntuu kuin olisin edelleen tarpeeksi nuori ja että vuosia olisi lukuisia edessäni, Rooney mietti.

Rooney muistuttaa, ettei hän ole kärsinyt uransa aikana suurista lihasvaurioista ja että tänä päivänä urheilutiede pidentää uria.

– Joten mielestäni tuo ikä on vielä verrattain nuori ja toivottavasti edessäni on vielä monia vuosia. Minusta tuntuu hyväkuntoisemmalta ja raikkaammalta kuin koskaan aiemmin, joten minulle tuo on vain numero, Rooney lisäsi.

Rooneyn kommenteista voi päätellä, ettei hän ole vielä lähellekään lopettamista.

– Kun aika koittaa, olen varma, että tiedän ja sitten minun on arvioitava tilanne. Se on kuitenkin asia, jota en ole edes ajatellut, englantilainen ynnäsi.