Ykkösen päätöskierroksella huima kärkikamppailu – ”Kakkossijan varmistaminen on ensimmäinen tavoitteemme”

© Kuva: Juha Tamminen
Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Ykkösessä pelataan huomenna lauantaina viimeinen kierros. Jännitys on säilynyt viimeiseen asti, sillä sekä suoran nousijan että karsijan paikat ovat vielä auki.

Kierrokselle lähdetään PS Kemin johdolla. Toisena kahden pisteen päässä tulevat PK-35 Vantaa ja TPS. JJK on jäänyt kaksikosta kolme pistettä.

PK-35 Vantaa ja TPS kohtaavat lauantaina Myyrmäessä. Mikäli joukkueet jäävät tasapisteisiin vetää Shefki Kuqin Pallokerho pidemmän korren maalieron turvin. PS Kemi kohtaa viimeisellä kierroksella kotikentällään FC Jazzin.

Ykkösen paras nousee Veikkausliigaan suoraan ja toiseksi sijoittunut karsii liigassa 11. sijoittuneen kanssa.

– Meidän pitää pelata järkevästi. Emme saa ainakaan menettää nykyistä paikkaamme. Kakkossijan varmistaminen on ensimmäinen tavoitteemme. Sen jälkeen lähdemme hakemaan ykkössijaa. Emme voi lähteä peliin sillä asenteella, että tilanne on kaikki tai ei mitään. 90 minuuttia on pitkä aika, Kuqi toteaa seuransa verkkosivuilla.

– Meidän pitää keskittyä siihen, että pelikontrollimme on samaa luokkaa kuin viime kierroksilla. Pelillisesti meidän ei tarvitse kauheasti muuttaa mitään. Pyrimme pitämään saman tempon ja tahdin kuin viime peleissä, sillä maaleja ja tilanteita on tullut paljon. Mielestäni olemme hyvässä iskussa, luotsi vakuuttaa.

PK-35 Vantaa-TPS pelataan lauantaina 17.10. klo 14.00 alkaen Myyrmäen jalkapallostadionilla.

Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliBarca-luotsi: ”Haluaisin olla maajoukkueen peräsimessä”
Seuraava artikkeliRoPS yllättäjäjoukkue? ”Enemmän yllättävää jos eivät olisi korkealla”