Ykkösessä päätöskierros – kolmella joukkueella vielä mahdollisuudet Veikkausliigaan!

Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Ykkönen ei voisi huipentua mielenkiintoisemmin lauantaina, sillä päätöskierrokselle mentäessä kolmella joukkueella on edelleen nousumahdollisuudet.

Lauantaina mielenkiintoisin ottelu pelataan Vantaalla, kun noususta taistelevat PK-35 Vantaa ja TPS kohtaavat. Sarjakärki, kaksi pistettä kilpailijoita edellä oleva, PS Kemi pelaa samaan aikaan FC Jazzia vastaan.

PK-35 Vantaalla ja TPS:llä on parempi maaliero kuin PS Kemille, joten pelkkä tasapeli ei riitä todennäköisesti kemiläisille.

Lauantaiseen huippupeliin PK-35 Vantaa lähtee suosikkina. Joukkue ei ole hävinnyt syyskuun alun jälkeen, ja kaiken lisäksi kotona se on ollut sarjan paras.

– Tämä on jalkapallon kannalta hienoa. Totta kai valmentajat haluaisivat, että viimeisellä kierroksella oltaisiin sarjakärjessä selvällä erolla, mutta jalkapallon kannalta tämä on erittäin mielenkiintoinen kierros. Kolme joukkuetta taistelee suorasta noususta. Entistä mielenkiintoisemmaksi asetelman tekee se, että meidän ja TPS:n maalierot ovat PS Kemiin nähden niin hyvät, PK-35 Vantaan päävalmentaja Shefki Kuqi toteaa seuran nettisivuilla.

– PS Kemi tietää, että tasapeli ei välttämättä riitä heille. Meille tasapeli riittää kakkossijaan, mutta jos ajatellaan suoraa nousua, meille eikä TPS:lle ei riitä tasapeli, Kuqi lisää.

Ykkösen päätöskierroksen ottelut:
14.00 MP-EIF
14.00 PS Kemi-FC Jazz
14.00 AC Oulu-JJK
14.00 Haka-VIFK
14.00 PK-35 Vantaa-TPS

Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliFrank Lampard ei haikaile Valioliigaan – ”En voi tarpeeksi ylistää pelaamista täällä”
Seuraava artikkeliGareth Bale joutui pyytämään anteeksi Cristiano Ronaldolta – antamassa kenkää agentilleen?