Arsenal saanee nauttia Danny Welbeckin palveluksista taas helmikuussa, kertoo Goal.com. Englantilaiskärki on ollut kentiltä sivussa jo pitkään.

Alun perin hyökkääjä loukkasi itseään toukokuussa, eikä syksy tuonut helpotusta. Syyskuussa Wellbeck meni polvileikkaukseen, ja poissaoloa linjattiin useampi kuukausi. Tuolloin Englannin manageri Roy Hodgson linjasi, ettei miestä nähtäisi viheriöllä ennen maaliskuuta.

Wellbeck ilmeisestikin ajattelee toisin, sillä hän haluaa mukaan pyttyjahtiin Valioliigassa ja toisaalta tavoitteena on todistaa Hodgsonille, että hän on riittävässä tikissä EM-kisajoukkueeseen.

Goal.comin lähteiden mukaan Wellbeck voisi olla pelikunnossa jo helmikuussa edustusryhmässä, sillä kuntoutuminen on edennyt tasaista vauhtia. Juuri nyt Wellbeck on kuntoutusvaiheessa, jossa vahvistetaan jalan lihaksia.

Arsenalilla riittää ongelmia loukkaantumisten kanssa, sillä Olivier Giroud on käytännössä joukkueen ainoa terve keskushyökkääjä. Arsene Wenger ei kesällä ostanut uutta hyökkääjää, ja se päätös voi tulla vielä kalliiksi.

Arsenal on Valioliigan piikkipaikalla yhdessä Manchester Cityn kanssa.