Liverpoolista parhaiten muistettava Jamie Carragher on avannut suunsa liittyen lauantaina pelattuun El Clásicoon.

Koko Real Madridin joukkue sai kannattajilta rapaa niskaansa lauantaina Barcelonalle koetun 0-4-tappion jälkeen. Myös Los Blancosin päävalmentaja Rafael Benitez joutui luonnollisesti median tentattavaksi liittyen valitsemaansa kokoonpanoon. Päävalmentaja sanoi ottelun jälkeen, ettei mahdollisesti valinnut oikeita pelaajia kentälle.

Nyt Carragher on kertonut mielipiteensä siitä, valitsiko Benitez itse pelaavat miehet lauantain kärkitaistoon. Entiselle puolustajalle Benitez on tuttu mies, sillä espanjalaisluotsi valmensi tätä Liverpoolissa vuodet 2004-10.

– Tuo ei ole se joukkue jonka Rafa valitsisi. En voi uskoa niin. Joko hänen yläpuolellaan työskentelevät ihmiset puuttuivat asiaan, tai hän on joutunut mediapaineiden alaiseksi, en tiedä, Carragher sanoi Sky Sportsin Monday Night Football-ohjelmassa maanantaina.

– Katsotaan joukkuetta. Siellä ei ole keskikentän pohjapelaajaa. Rafa peluuttaisi normaalisti kahta, ja hänen paras pelaajansa on tällä kaudella ollut Casemiro, ja nyt hän jätti hänet ulos.

Carragher uskoo ennen kaikkea Real Madridin omistajan säädelleen Benitezin miehistövalintoja lauantain otteluun.

– Hän saa ehkä painetta omistajalta, kuka on tuonut sinne isoja tähtiä. Heidän pitää (omistajan mukaan) pelata, ja hän (Benitez) myöntyi. ”Ok, peluutan heitä Barcelonaa vastaan”. Kun niin tapahtuu, se näkyy tuloksessa, Carragher analysoi.